2014
DigiRehab A/S ser dagens lys med Niels Heuer og Michael Harbo i front. Plejeselskabet Kærkommen tester som de første løsningen. Det bliver en succes.
Hos DigiRehab brænder vi for at forbedre livskvaliteten for ældre gennem målrettet digital træning.
Vores mission er at gøre det muligt for seniorer at bevare deres selvstændighed, styrke og værdighed ved hjælp af effektive, datadrevne træningsløsninger.
Vi samarbejder tæt med kommuner over hele landet for at frigøre ressourcer i ældreplejen og samtidig give borgerne muligheden for at leve et mere aktivt og selvhjulpent liv.
Vores vision er at transformere og revolutionere ældreplejen ved at integrere innovative digitale træningsløsninger, der skaber langvarige, positive resultater for både borgere og plejepersonale.
Med den demografiske udvikling i tankerne arbejder vi målrettet for at sikre, at alle ældre får adgang til individuel og skræddersyet træning, der ikke kun styrker deres fysiske helbred, men også løfter deres livskvalitet og reducerer behovet for hjælp i dagligdagen.
Vores mål er at skabe et fremtidssikret ældreplejesystem, hvor teknologi og omsorg går hånd i hånd for at levere de bedste mulige resultater, selv i en tid med øget pres på plejesektoren.
Vores dedikerede team består af eksperter inden for sundhed, teknologi og ældrepleje. Vi arbejder tæt sammen for at sikre, at vores løsninger skaber reel værdi for både borgere og plejepersonale. Vi er her for at hjælpe med at løse de udfordringer, du måtte stå overfor i ældreplejen.
Markeds- og kommunikationschef
Udviklingschef
Direktør
Driftchef
Vi bygger vores løsninger på solid forskning og mange års ekspertise inden for sundhed og træning. Hver træningsplan og teknologisk løsning er udviklet med udgangspunkt i den nyeste viden og dokumenterede metoder. Vores faglige tilgang sikrer, at vi leverer effektive træningsprogrammer, der giver målbare forbedringer i borgernes livskvalitet og funktionsevne.
Empati er kernen i vores arbejde. Vi sætter altid borgeren og deres individuelle behov i centrum. Vores løsninger er ikke kun baseret på data og resultater – de er også skabt med en dyb forståelse for de menneskelige udfordringer, som ældre står overfor. Vi stræber efter at skabe løsninger, der ikke bare styrker kroppen, men også tager hensyn til den enkeltes livskvalitet, værdighed og trivsel.
Vi tror på, at de bedste resultater opnås gennem samarbejde. Derfor arbejder vi tæt sammen med kommuner, plejepersonale og andre partnere for at sikre, at vores løsninger passer perfekt til den enkeltes og organisationens behov. Ved at samarbejde på tværs af sektorer kan vi skabe helhedsorienterede løsninger, der gør en forskel for både borgere og det samlede sundhedssystem.
Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe din kommune eller organisation med at implementere DigiRehab? Tag endelig kontakt, vi er klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig videre.
DigiRehab A/S ser dagens lys med Niels Heuer og Michael Harbo i front. Plejeselskabet Kærkommen tester som de første løsningen. Det bliver en succes.
De tre første 3 kommuner begynder at bruge DigiRehab, herunder Aalborg Kommune, som i årene efter får et tæt udviklingssamarbejde med DigiRehab.
DigiRehab afprøves i storskala hos Viborg Kommune. Effekten af DigiRehab-træning beregnes for første gang systematisk.
Resultatet af træningen er 47 min mindre ugentlig pleje/borger for 132 borgere.
DUBBAH projektet (Digitalt Understøttet Bedre Brug af Hjælpemidler) bliver startskuddet til de datamodeller og beregningsmetoder, som er fundamentet for DigiRehabs stærkt databaserede tilgang til systematiske processer og gevinstberegninger.
DUBBAH er et samarbejde mellem Aarhus University, Kommunernes Landsforening, Aalborg Kommune, Aarhus Kommune, University College Nordjylland og DigiRehab A/S og bliver forløberen for både AIR projektet og PreCaiSe projektet.
DigiRehab får sin kunde nr. 10.
Københavns Kommune bliver DigiRehab kunde.
AIR projektet (AI Rehabilitering) udvikler en moden prototype på en AI model der kan forudsige, hvilke borgere, der kan gennemføre et træningsforløb, samt hvilke borgere, der bør tilbydes faldforebyggelse.
Projektet afsluttes i januar 2022 og bliver forløberen for DigiDetect.
AIR er et samarbejde mellem Aalborg Kommune, Aarhus Universitet, Viborg Kommune, Syddjurs Kommune og DigiRehab.
Aalborg Kommune afprøver en model med faste trænere som alternativ til en bred forankring af træningen i hjemmeplejen. Modellen viser højere effekt på både gennemførselgrad og i reduktion af pleje.
Den faldforebyggende løsning Prehab introduceres på markedet.
Care, en løsning målrettet borgere på plejehjem introduceres på markedet med det udgangspunkt at ALLE har et træningspotentiale.
PRECaiSE projektet udvikler en AI model som kan forudsige og forebygge fald hos ældre.
PRECaiSE er et EU-samarbejde mellem:
Århus Universitet
Aalborg Kommune
Oslo/Sagene
Istituto Nazionale di Riposo e Cura per Anziani (Italien)
Fundacja Na Miejscu (Polen)
TWB (Holland)
DigiRehab. Projektet
DigiRehab får sin kunde nr. 30.
Detect introduceres på markedet og kan med data fra kommunernes omsorgssystem hjælpe med at vurdere, hvilke borgere der vil have størst gavn af et træningsforløb, samt hvilke der der mest faldtruede.
Detect er udviklet på basis af BUBBAH, AIR og PRECaiSE, støttet af KL, Digitaliseringsstyrelsen og EU.
DigiRehab får kunde nr. 40. Mere end 1500 borgere træner ugentligt med DigiRehab-løsningerne i Danmark.