Reset

Support tel. tlf: 72 11 21 42

Livskvalitet i seniorlivet

DigiRehab is a unique digital exercise tool for seniors. The tailored exercises programs help them become stronger and more self-reliant. This increases the chances of living well and independently at home, ideally for the rest of their lives. It also reduces the need for healthcare in a residential facility, such as assisted living or a nursing home.

DigiRehab has been used to help people be healthier at home in Denmark for over 5 years. It is now being used in Norway and Iceland as well.

Forebyggelse er vejen frem

Det hjælper DigiPrehab dig med!

Der er stort fokus på at faldforebygge, som ofte igangsættes, når den ældre er faldet en eller flere gange. Det kan vi gøre bedre! Med screeningsværktøjet DigiPrehab kan man struktureret og bredt identificere de ældre, der har størst risiko for at falde og derefter igangsætte en målrettet indsats med afsæt i screeningen. For ældre, der bør modtage faldforebyggende-fysisk styrkende træning kan den udvidet screening i DigiPrehab bruges til automatisk genere et målrettet træningsprogram.

Plejepersonalet og borgerne skaber meningsfuld træning med DigiRehab

Med mere end 10.000 gennemførte træningssessioner, så ved vi, at målrettet træning af hjemmeplejemodtagere kan bremse den udvikling, der ellers kun går den forkerte vej - og samtidig gære mange mere selvhjulpne. Med DigiRehab kan en kommunes investering på 1 times træning betyde, at der efterspørges minimum 3 timers mindre hjemmepleje. Det er ikke kun godt for borgerne, men plejepersonaler vil opleve, at DigiRehab-træning er en meningsfuld opgave, som også frigør ressourcer i hverdagen.

Det gør en forskel at træne hele livet

Selvom en borger kommer på plejehjem, så gælder der stadig, at målrettet fysisk træning giver meningen, og derfor mener vi i DigiRehab, at hvis man kan træne/trænes bør man få muligheden. Selv at kunne bevæge sig til sin mad, at føle man kan bidrage i at komme op om morgenen, at opleve man kan noget, man ikke kunne i går, det er alt sammen noget, der styrker livsmodet og giver stjernestunder. En del ældre på plejecentre lider af hukommelsesudfordringer. Fysisk træning er kendt for at bremse udviklingen i flere kognitive sygdomme. Samtidig gør det altså ikke noget, man ikke kan huske, hvad og hvordan man trænende sidste gang, hvis blot man kan spejle træneren. Alt dette kan fås med DigiCare.

GET STARTED

Niels Heuer

CEO
nh@dev.digirehab.dk
Tlf: +45 2272 7220

Gitte Tofte

Salgschef
gitte@dev.digirehab.dk
Tlf. +45 8111 8726

CONTACT US TODAY
close slider

    We will reply within 24 hours.